Un pujaescales d'exterior que podrà utilitzar tot l'any

La cadira pujaescales Homeglide Exterior combina totes les característiques i funcionalitat de la pujaescales Homeglide interior per a escales rectes, a més, incrementat amb el més nou en tecnologia líder en protecció contra el clima, el model Homeglide Exterior compta amb més de 30 nous components i més de 80 peces amb tractament especial , per oferir-li una cadira pujaescales que es pot utilitzar en qualsevol moment de l'any.

La Homeglide Exterior ha superat amb èxit una sèrie de proves acceptades per la indústria, en relació a la corrosió i protecció contra la pluja i clima, per garantir la fiabilitat i el rendiment de la mateixa. A més, ve proveïda d'una funda d'intempèrie addicional per a quan la Homeglide Exterior no està en ús.  

Demani més informació sense compromís

Contacti amb
els nostres experts

Descarreguis el folletó informatiu

Descarregar


Prem aquí per veure algunes de les instal·lacions que hem fet d'aquest model

Què fa de Homeglide Exterior un gran pujaescales?

Monorail d'alumini anticorrosió

Monorail d'alumini anticorrosiu

L'equip consta d'un monorail d'alumini de tacte suau i net que s'integra perfectament en tots els entorns. La cremallera posseeix un tractament especial anticorrosiu i semioculta queda protegida de la brutícia i la pols augmentant la seva eficàcia i durabilitat. El rail pot superar inclinacions des 28º a 53º.

Protecció del motor de les inclemències del temps

Protecció del motor de les inclemències del temps

Motor protegit i dotat d'elements de protecció a la inclemències del temps.

Capacitat màxima de càrrega 125 kg.

Sistema d'accionament cremallera i pinyó amb motor de tracció de 280W. Velocitat de 0,12 m / s. amb arrencades i parades suaus.

Subministrament d'electricitat al motor per bateries (2x12V 7Ah 24Vcc). Durada aprox. 4-5 anys. Requereix una presa de tensió de xarxa: 230Vca, 0,35 A. amb protecció de la intempèrie per al carregador la característica de baixa tensió elèctrica en el rail és diferent a la cadira d'interior per adequar-se a les normatives de seguretat.

Autonomia en cas d'interrupció de subministrament elèctric d' aproximadament 10 recorreguts d'una planta.

Cadira ergonòmica, espaiosa, plegable i desplegable amb facilitat

Cadira ergonòmica, espaiosa, plegable i desplegable amb facilitat

El seient en PVC està dotat d'un disseny que en el qual no s'acumula l'aigua.

Les seves suaus i arrodonides formes la confereixen un disseny modern i ergonòmic.

Ample interior de seient: 480 mm Espai ocupat amb cadira plegada 365 mm.

Ampli reposapeus de plegat manual, proveït de material antilliscant de sèrie.

El seient disposa d'un sistema de gir en arribar a la parada superior. Mitjançant qualsevol de les dues palanques proveïdes a banda i banda de la cadira, es desbloqueja el seient i permeten amb facilitat, girar 75 graus en sentit d'embarcament dotant a l'usuari de seguretat al baixar i pujar de la cadira a més es crea a l'escala una barrera addicional per evitar (en cas de pèrdua d'equilibri de l'usuari) la seva caiguda per les escales.

Controlada per Joystick i Comandament a distància

Controlada per Joystick i Comandament a distància

Centres de control / Comandaments de planta a distància per infrarojos. (Sense fils), funcionament mitjançant botons de pulsació mantinguda alimentats amb piles universals de tipus AA 1,5v.

Amb tota la garantia de redLift

Amb tota la garantia de RedLift

3 anys totals de peces, mà d'obra i desplaçaments i opcionalment garantía indefinida de recanvis si ho sol·licita en l’adquisició, condicionat a contractar-nos la revisió anual bàsica o qualsevol altre pla de manteniment del pujaescales.

Vol veure algunes de les instal·lacions que hem realitzat?

Visiti la nostra galeria de referencies