Qui sóm?

RedLift Accessibilitat, és una empresa familiar especialitzada en oferir solucions d'accessibilitat, essencialment a l'entorn de l'habitatge residencial, amb un equip humà que desenvolupa la seva activitat de forma contínua des de l'any 2001. Els nostres valors enfocats al tracte personalitzat són part essencial de la nostra manera d'actuar en el mercat.

El llarg recorregut amb què comptem, més de 20 anys oferint els nostres pujaescales i amb instal·lacions a més de 135 municipis de tot Catalunya, ha anat transformant-se i creixent dia a dia, al ritme que l'empresa es consolidava, adquirint una experiència basada en els més alts estàndards de qualitat. La contínua formació, participació en el disseny i col·laboració amb els nostres proveïdors, així com el seguiment de novetats amb l'assistència a les fires internacionals més importants del sector, ens confereix el coneixement i la innovació més actualitzats del sector.

La nostra estreta relació amb els fabricants europeus més fiables i competitius, ha originat que hàgim adquirit una quota comercial d'allò més atractiva. Gràcies al fruit del nostre esforç tècnic i comercial, ha estat possible el nostre creixement, situant-nos per disseny, qualitat, fiabilitat i servei en una empresa que competeix amb èxit enfront de les més importants empreses del segment, aconseguint mitjançant una extensa experiència, determinació i dedicació als nostres clients.

No obstant això, la virtut més gran d'aquesta empresa resideix en la seva senzillesa, familiaritat i compromís. Els nostres valors enfocats al tracte personalitzat, són part essencial de la nostra manera d'actuar en el mercat, conservant aquest tracte tan especial basat en la proximitat, el respecte i l'afecte al client. Els seus desitjos són de gran importància per a nosaltres. Seguir vivint a casa, en el seu ambient familiar i el seu entorn és el desig de moltes persones, per això, l'equip humà amb què compta la nostra empresa, pertany a una acurada selecció professional que coneix el món de l'accessibilitat i valida els reptes amb cura i eficàcia.

Per a nosaltres serà un plaer comptar amb la seva confiança i poder oferir-li la màxima garantia de satisfacció en l'execució del seu projecte.

Experiència

RedLift pot presumir d'una continuïtat comercial al sector dels pujaescales de més de 18 anys.

Des del començament, ha desenvolupat la seva activitat en diversos camps per ajudar a la introducció dels pujaescales en el nostre entorn quan encara era un aparell desconegut, en el que fins i tot vam haver de col·laborar amb el fabricant traduint manuals d'usuari i creant estratègies de mercat.

Després de tant de temps podem presumir de seguir avançant i millorant els nostres processos com la formació internacional continuada dels nostres tècnics.

Per a nosaltres cada client i instal·lació presenta una oportunitat de millora que s'aplica a la nostra experiència. Auxiliats amb el suport de les eines més innovadores, físiques i informàtiques, el nostre equip pot afrontar les instal·lacions amb una experiència total i conscients de l'èxit.

Visiti la nostra galeria de referencies

Compromís

RedLift té com a objectiu aconseguir la satisfacció del client amb una qualitat assegurada de servei, la protecció ambiental, la seguretat laboral, la resposta del sistema de gestió i la consecució de la millora contínua de les activitats que realitza l'empresa.

En tot el que fem, ens centrem en lliurar solucions que afavoreixin les decisions més intel·ligents i uns resultats més eficients, de manera que els nostres clients puguin salvar les dificultats de mobilitat, assolir els seus objectius i fer realitat la seva qualitat de vida.

Pujaescales ecològics

Política mediambiental

La direcció de RedLift és conscient de la rellevància que té la contribució de tots, empreses, institucions, administracions públiques i particulars, en el foment de pràctiques responsables que respectin el medi ambient i que permetin un clar avanç de la societat cap a un món millor. 

És per aquest motiu que ha imposat la integració d'unes normes essencials de caràcter ambiental en la seva estratègia de negoci. Aquestes normes es forgen en la política mediambiental que s'inspira en dos principis: compliment de tota la normativa mediambiental aplicable i la millora contínua de les activitats per tal de protegir el medi ambient. Amb tots dos principis es compromet a la prevenció, protecció i conservació del medi ambient.

Política de Medi Ambient:

  • Per dur a terme aquests principis des RedLift ens proposem a:
  • Adoptar mesures necessàries per prevenir la contaminació, i quan això no sigui possible, reduir al mínim les emissions contaminants.
  • Reduir sistemàticament els residus, reciclant i reutilitzant sempre que sigui possible, així com utilitzar de manera eficient els recursos naturals, matèries primeres i energia.
  • Aplicar les mesures necessàries per garantir el compliment de la normativa mediambiental aplicable a les nostres activitats en l'àmbit local, nacional i global en què l'empresa actua.
  • Difondre la política mediambiental entre els empleats, proveïdors, i altres parts interessades.
  • Formar i conscienciar empleats perquè en el seu dia a dia de treball realitzin el seu acompliment seguint la política medi ambiental.
  • Establir procediments per a la revisió periòdica del compliment de la política mediambiental, així com aplicar mesures correctores quan aquestes hagin estat incomplertes.
  • Realitzar un procés de millora contínua de la nostra actuació respecte al medi ambient.

Certificats

Certificats

Tote els nostres productes disposen dels corresponents certificats de qualitat per part dels seus fabricants.

RedLift a Polònia

RedLift a Polònia és DomLift . Els nostres vincles familiars han permès l'obertura a Polònia d'una empresa que funciona de forma totalment autònoma que està oferint des de fa més de 5 anys pujaescales en un país on es comencen s'han introduir els ajuts d'accessibilitat.

Partners

Vol veure algunes de les instal·lacions que hem realitzat?

Visiti la nostra galeria de referencies