Assessorament d'un expert

Disposem d'una valuosa eina perquè vostès visualitzin mitjançant la realitat virtual com quedarà la seva cadira pujaescales a la seva escala abans d' adquirir-la. Necessitem avaluar la seva mobilitat, només així aconseguirem assessorar amb l'opció més adequada a les seves necessitats.

Pressupostos

A RedLift comptem amb una virtut especial, no fer esperar a ningú més del compte, sabem que quan vostès fan el pas per sol·licitar la instal·lació d'una cadira pujaescales, és perquè ha arribat el moment que urgeix la necessitat, per això, posem tot el nostre interès perquè vostè tingui, el més ràpidament possible, el seu pressupost personalitzat i sense compromís.
 

Sol·liciti ara mateix un pressupost sense compromís

Peritatge i estudi de pressupostos

Desconfiï! Algunes vegades pot semblar que un pressupost és més econòmic que un altre i en realitat ho és per les característiques de cada pressupost. Per cert, no es deixi enganyar, a la península ibèrica no hi ha cap fàbrica de cadires pujaescales, totes les empreses són importadores.

Sistemes de mesurament avançat

El projecte i el mesurament de l'escala és molt important tant per a nosaltres com per a vostè. Prendre les mesures exactes per estar segurs, que es fabricarà un pujaescales fet a mida mil·limètricament i que la instal·lació ocupi el menor espai possible, és una prioritat sense discussions. En els començaments d'aquesta professió s'utilitzaven infinitat d'eines de mesurament que encara són efectives però han passat a formar part de la història. Actualment RedLift està dotada dels últims dispositius de mesurament entre els quals destaquen:

La Fotogrametria, que es tracta d'un mesurament fusionat entre fotografia, programari i plantilles. Això és possible mitjançant uns registres situats estratègicament a l'escala, als quals es realitzen múltiples fotografies preses des de diferents angles i posicions que per mitjà d'un programari específic del fabricant, s'enllacen i calculen donant com resultant un pla AutoCad de l'escala a projectar .
 

 

Hololens de Microsoft i ThyssenKrupp, que és un dispositiu 3D juntament a una aplicació software de disseny especific. Basat en unes ulleres de realitat virtual connectades per Bluetooth a un ordinador i una plantilla senyal , el sistema va realitzant un dibuix en 3D amb un simple gest a mesura que avancem per l'escala. Aquestes ulleres, permeten al client un cop finalitzat el procés de mesurament, observar virtualment com quedarà la instal·lació a la seva escala, configurar entapissats, colors de rail i no només això, podrà veure el seu funcionament.
 

Instal·lació

RedLift posseeix una gran equip tècnic qualificat amb experiència i coneixement professional, de manera que la instal·lació del pujaescales serà un vist i no vist per a vostè.

Dotats de les eines elèctriques més punteres, i amb una precisió degudament planificada, realitzaran en qüestió d'hores una instal·lació neta i efectiva amb les mínimes molèsties per a vostè, evitant sorolls innecessaris i deixant la seva escala neta i perfecta. A continuació, li faran entrega de la documentació i realitzaran les proves que siguin necessàries, i no sortiran de casa seva fins que vostè comprengui el seu funcionament, les instruccions i es familiaritzi amb ell. La seva satisfacció serà el nostre objectiu.

Servei Post-venda

La seva relació amb la nostra empresa continua després de la instal·lació de la seva cadira pujaescales. Si no l'hem instal·lat nosaltres no importa ...

Tenir cura del seu pujaescales és tenir cura de vostè, per això, conservar el seu pujaescales en òptimes condicions és allargar la vida dels seus components i d'això ens encarreguem nosaltres.

RedLift li ofereix un acurat servei de revisió preventiva personalitzat per a cada màquina enfocant els processos amb eficàcia i efectivitat. Juntament amb la recomanació del fabricant s'inspeccionen i s'ajusten tots els elements necessaris per a dotar a l'usuari d'un ús fiable i segur. Per assolir aquest objectiu introduïm el compromís de qualitat en l'execució del servei de manteniment dels nostres pujaescales. Preval com a política de la nostra empresa que el servei tècnic eviti les incidències, localitzant i reparant l'avaria abans que esdevingui i en el cas poc probable que el teu pujaescales pateixi una avaria, serà una prioritat per a nosaltres resoldre ràpidament la incidència.

A més, els nostres vehicles circulen convenientment equipats amb tots els recanvis i eines per solucionar qualsevol incidència sense necessitat de patir esperes innecessàries.

Garantía oficial de 2 anys... i si vostè ho prefereix, "per tota la vida"

La garantia que oferim a les nostres cadires és de dos anys i inclouen, a part dels recanvis necessaris, la mà d'obra i desplaçaments fins al seu domicili.

Si li sembla poc, estem tan convençuts de la qualitat de les cadires pujaescales que instal·lem, que podem oferir-li opcionalment, una garantia ampliada o fins i tot vitalícia. No necessitarà més que sol·licitar-ho en la compra i realitzar una revisió anual.

Informeu-vos a la visita d'assessorament.

Rent-a-lift

A vegades comprar una cadira pujaescales immediatament podria no ajustar-se a les seves circumstàncies o pressupost.

Una visita temporal d'estiu d'algun familiar que ho necessiti per pujar les escales o una estada en una segona residència per a una recuperació es podria resoldre amb un lloguer.

A RedLift, podem oferir-li un pla de lloguer que s'ajusti a les seves necessitats. RedLift li ofereix un pujaescales en perfectes condicions d'ús per als clients que busquen una alternativa a la compra d'un de nou.

Realitzem una inspecció mecànica completa en tots els pujaescales que lloguem amb especial atenció que tots els dispositius tant de seguretat com d'utilització estiguin funcionant correctament. Totes les parts de desgast rodets, gomes, etc. es reemplacen incloses les bateries. Amb tot aquest procés, podem oferir-li la tranquil·litat i la fiabilitat que vostè necessita.

Per a la seva major tranquil·litat, tots els nostres tècnics han obtingut certificació i formació per part dels fabricants per donar-li plena satisfacció i garanties de muntatge.

Tots els pujaescales de lloguer incorporen amb la seva quota la garantia i el servei de reparació en cas d'avaria.

Vol veure algunes de les instal·lacions que hem realitzat?

Visiti la nostra galeria de referencies