Un pujaescales amb un alt nivell de qualitat i acabats

El pujaescales HomeGlide Extra per a escales rectes amb inclinació constant, part del Homeglide bàsic amb unes millores substancials i altres opcionals que el doten d'una versatilitat inigualable amb confort, adaptació a l'entorn, qualitat i instal·lació ràpida sense comprometre la seguretat. Es pot instal·lar en escales des 74cms. d'ample.

Demani més informació sense compromís

Contacti amb
els nostres experts

Descarreguis el folletó informatiu

Descarregar


Prem aquí per veure algunes de les instal·lacions que hem fet d'aquest model

Què fa de Homeglide Extra un gran pujaescales?

Monorail d'alumini

Monorail d'alumini

L'equip consta d'un monorail d'alumini de tacte suau i net que s'integra perfectament en tots els entorns. La cremallera semioculta queda protegida de la brutícia i la pols augmentant la seva eficàcia i durabilitat. El rail pot superar inclinacions des 28º a 53º.  En els casos que l'espai inferior del rail pugui ocupar el llindar d'una porta o passadís opcionalment es pot dotar a l'equip d'un rail abatible motoritzat que baixarà automàticament quan utilitzem la cadira en descens i pujarà quan desitgem que es replegui.

 Capacitat màxima de càrrega fins a 146kg

Capacitat màxima de càrrega fins a 146kg

Capacitat màxima de càrrega 146kgs amb inclinació màx. de 45 º / 125 kg. fins 53º.

Sistema d'accionament cremallera i pinyó amb motor de tracció de 280W. Velocitat de 0,12 m / s. amb arrencades i parades suaus.

Subministrament d'electricitat al motor per bateries (2x12V 7Ah 24Vcc). Durada aprox. 4-5 anys. Requereix una presa de tensió de xarxa: 230Vca, 0,35 A

Autonomia en cas d'interrupció de subministrament elèctric d'aproximadament 10 recorreguts d'una planta.

Cadira ergonòmica, espaiosa, plegable i desplegable amb facilitat

Cadira ergonòmica, espaiosa, plegable i desplegable amb facilitat

El seient té un encoixinat ferm i còmode. Es poden triar entre 7 tipus de tapissat en vinil o teixit. Reposabraços rectes o corbats a triar, dotats de suaus i arrodonides formes que la confereixen un disseny modern i ergonòmic. El seient va proveït de sèrie de la possibilitat de regular l'altura en quatre punts,  ajustant el mateix a l'altura de l'usuari.

Ample interior de seient: 470 mm. Espai ocupat amb cadira plegada 365 mm.

Ampli reposapeus proveït de material antilliscant de plegat enllaçat amb el seient, característica que fa que plegar el mateix no comporti cap esforç. 

El seient disposa d'un sistema de gir en arribar a la parada superior. Mitjançant qualsevol de les dues palanques proveïdes a banda i banda de la cadira, es desbloqueja el seient i permeten amb facilitat, girar 75 graus en sentit d'embarcament dotant a l'usuari de seguretat al baixar i pujar de la cadira. A més, es crea a l'escala una barrera addicional per evitar (en cas de pèrdua d'equilibri de l'usuari) la seva caiguda per les escales.

Opcionalment, es pot dotar a la cadira d'un gir automàtic motoritzat que mitjançant la palanca de control, (un cop assolit el llindar del replà superior) girarà el seient sense esforç.

Controlada per Joystick i Comandament a Distància

Controlada per Joystick i Comandament a distància

Centres de control / Comandaments de planta a distància per infrarojos. (Sense fils), funcionament mitjançant botons de pulsació mantinguda alimentats amb piles universals de tipus AA 1,5v.

Exigents mesures de seguretat

Exigents mesures de seguretat

Cinturó de seguretat retràctil.

Reposapeus amb vores de seguretat en les superfícies de moviment que detenen la cadira en cas de trobar algun obstacle durant el trajecte.

Xassís de motor amb safates laterals de seguretat que detenen la màquina en el cas de trobar qualsevol obstacle a banda i banda del rail.

Bloc de funcionament mentre la cadira roman girada en posició d'embarcament desembarcament.

Doble sistema de parada a final de carrera electrònic i mecànic.

Parada d'emergència mitjançant extracció del joystick / palanca del reposabraços.

Sistema limitador de velocitat. Sistema paracaigudes per falcament.

Sistema acústic d'avís de falta d'alimentació elèctrica. Certificacions i homologacions: Directiva de Màquines 2006/42 / CE i EN 81-40, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 9001

Amb tota la garantia de redLift

Amb tota la garantia de RedLift

3 anys totals de peces, mà d'obra i desplaçaments i opcionalment garantía indefinida de recanvis si ho sol·licita en l’adquisició, condicionat a contractar-nos la revisió anual bàsica o qualsevol altre pla de manteniment del pujaescales.

Vol veure algunes de les instal·lacions que hem realitzat?

Visiti la nostra galeria de referencies