El scooter per viatjar en "primera classe"

Els presentem el model Vecta Sport, un scooter nou i revolucionari que combina un disseny d'última generació amb l'última tecnologia per oferir un escúter que no només és atractiu sinó que a més té unes altes prestacions.

El Vecta Sport combina un estil icònic amb un perfil modern i senzill. Però no és només atractiu en aparença, sinó que a més és molt pràctic. Disponible en dos colors contemporanis, blau cobalt i gris antracita, el Vecta Sport és únic en la seva classe.

Després de més de 3 anys de treball, el Vecta Sport ha estat creat incorporant una sèrie de beneficis clau per a l'usuari, per exemple, capacitat màxima de 160kg, pneumàtics sense càmera 'RunOn ™', i transmissió d'alta tracció 'Max Grip ™ '. Amb una autonomia de fins a 44km en una única càrrega, no hi ha res que l'aturi.

Demani més informació sense compromís

Contacti amb
els nostres experts

Descarreguis el folletó informatiu

Descarregar

Què fa de Vecta un gran scooter elèctric?

Ferm, robust i àgil

Ferm, robust i àgil

El Vecta Sport ofereix el millor de cada casa, ferm i robust a la carretera i àgil a la vorera però amb una longitud de només 1320mm, no necessita molt espai per guardar-lo. 

Scooter Vecta, Segur i pràctic

Segur i pràctic

Segui darrere del manillar i sentirà la sensació de seguretat que ofereix. Darrera el manillar trobarà un espai útil per a guardar coses, així com un port USB per carregar el teu mòbil. Darrera el manillar es troba la llum mirall situada a la part superior que li dóna un toc modern i facilita la visibilitat. Això combinat amb els llums de posició LED garanteix que pugui veure bé, però més important, que pugui ser vist en tot moment. 

I en el cas d'una punxada? Simplement continui amb el seu trajecte. El Vecta Sport ofereix la màxima tranquil·litat amb els seus pneumàtics sense càmera 'RunOn ™', que asseguren que pugui tornar a casa en cas de patir una punxada.

Motor de gran potència i alta eficiència

Motor de gran potència i alta eficiència

El Vecta Sport és un scooter amb fons. El motor d'alta eficiència de 600 watts ofereix una autonomia de fins a 44km, perfecte per a aquests dies de visites a amics o família o d'excursió al camp. Aquest motor juntament amb el transmissor d'alta tracció Max Grip ™ assegura que el Vecta Sport llegua on altres scooters no podrien.

 

Gaudeixi del seu viatge, vagi on vagi

Gaudeixi del seu viatge, vagi on vagi

Amb un ampli espai per a les cames i un seient ajustable, l'Vecta Sport pot adaptar-se a qualsevol forma o mida. Si a més afegim un seient reforçat amb suport lumbar i recolzabraços que s'aixequen per facilitar l'accés, sempre viatjarà amb el màxim confort.

El Vecta sport és completament versàtil. El seient té diferents posicions, es mou cap endavant i enrere, amunt i avall, i el manillar també és ajustable per a cada conductor per oferir-li la sensació de seguretat.

Taula de mides i models

Model Longitut Ample Total Alçada lliure Radi de gir Pendent màxima Rodes devanteres Rodes traseres Bateries Velocitat màxima Autonomia Pes màxim
Vecta Sport 1320mm 600mm 100mm 1700mm 10º 305mm 305mm 12v/50Ah x 2 15 km/h 44km 160kg