Probablement un dels millors pujaescales del món

Ens complau presentar-li la nova cadira pujaescales Flow X.

Coneixedors dels canvis que es produeixen durant una vida a la llar, hem desenvolupat aquest nou model pensat per a un desplaçament suau, dotant-lo de flexibilitat i un alt nivell de comoditat, seguretat i disseny.

El nostre pujaescales més compacte, Flow X, està dissenyat per integrar-se subtilment i combinarà elegantment amb la decoració de la seva llar.

El Flow X es fabrica a mida i s'instal·la fixat sobre els esglaons, no a la paret, el que permet un muntatge ràpid, eficient i amb una alteració mínima per als altres usuaris de la seva escala.

 

 

NOVETATS PRINCIPALS

 

Obertura de reposabraços per a transferències laterals.

Seient amb plegat desplegat automàtic.

Reposapeus amb plegat automàtic

Dispositiu de baixada d'emergència a reposabraços.

Gir de seient automàtic a parades

Detecció de cinturó de seguretat.

Sistema telefònic de trucada des de la cadira.

Clau de bloqueig de funcionament.

 

CONFORT

El Flow X redefineix el màxim confort. Ofereix característiques ergonòmiques i innovadores dissenyades al detall pensant en vostè. El respatller i el seient encoixinat s'han dissenyat específicament amb una suau inclinació que, en combinació amb el preajustament d'altura de el seient i el reposapeus, afavoreixen una posició asseguda còmoda, natural i personalitzada. Dissenyat per a una utilització sense esforços, el Flow X està disponible amb un plegat totalment automàtic només prement un botó. Aquesta funció exclusiva permet que Flow X faci la feina per que vostè pugui seure còmodament i gaudir dels avantatges de principi a fi. Experimenti la comoditat de Flow X i una de les opcions de la nostra col·lecció contemporània de teixits i acabats d'alta qualitat perquè el seu pujaescales s'integri sutilment a casa seva.

 

SEGURETAT

El pujaescales Flow X s'ha dissenyat i provat d'acord amb els estàndards més exigents (Directiva de Màquines 2006/42 / CE i EN 81-40), per oferir una total seguretat quan es mogui per casa.

La innovació en els reposabraços de Flow X ofereix diverses avantatges claus. Tenen una forma cònica, ergonòmicament dissenyada per oferir-li un suport addicional a l'hora d'incorporar-se i seure.

A més, gràcies a la posició exclusiva d'accés amb reposabraços oberts, la transferència a un pujaescales mai havia estat tan fàcil. Finalment, el dispositiu de detecció intel·ligent en el reposabraços evita el moviment quan els reposabraços no estan en la posició correcta, de manera que ofereix una total tranquil·litat. El cinturó de seguretat i els envoltants reposabraços accionats amb una mà de el Flow X el mantenen segur al llarg de tot el recorregut. Pot estar tranquil ja que els llums indicadors codificats per colors li posen al comandament per controlar que el seu pujaescales funcioni correctament. El Flow X li ofereix una funció de dispositiu de trucada integrat opcional (programable fins a tres números) per garantir que roman connectat amb amics i família quan utilitzeu el pujaescales.

 

DISSENY

El Flow X és el nostre pujaescales corb més complet. S'ha dissenyat per combinar la innovació amb un inspirador disseny contemporani de Pearson Lloyd. Quan tria el disseny de Flow X, s'està assegurant una adaptació perfecta per a vostè i la seva llar. Rebrà un pujaescales estilitzat i contemporani amb opcions personalitzades, amb tots els elements mecànics elegantment ocults. Es beneficiarà del nostre pujaescales més compacte, amb el nostre disseny de seient més generós i còmode. Gaudiu d'un viatge suau i segur, ja que la nostra tecnologia ASL manté el Flow X perfectament anivellat mentre gira durant el recorregut, ideal per a escales de fins a 635 mm d'ample.

 

Demani més informació sense compromís

Contacti amb
els nostres experts

Descarreguis el folletó informatiu

Descarregar


Prem aquí per veure algunes de les instal·lacions que hem fet d'aquest model

Què fa de Flow X un gran pujaescales?

Monorail d'acer

Monorail d'acer

L'equip consta d'un monorail tub d'acer de 80mm de diàmetre amb cremallera a l'inferior. El lacat del rail s'efectua mitjançant pintat electrostàtic amb material ecològic en 4 tipus de color RAL de sèrie. El rail pot superar inclinacions de fins a 70 graus i la seva fixació es realitza sobre els graons, regularment un suport cada 1,5 m ocasionalment cada metre, de manera que no necessita obres per a la seva instal·lació. La seva longitud màxima pot arribar als 34 metres.

Seient ergonòmic i compacte amb plegat i desplegat manual, automàtic o semi-automàtic

Seient ergonòmic i compacte amb plegat i desplegat manual, automàtic o semi-automàtic

Seient preajustable en alçada, encoixinat, reclinat lleugerament a 5 graus promovent així una postura natural, còmoda i saludable.

Reposabraços compacte i robust amb tots els controls estratègicament distribuïts al seu abast. La forma en què els reposabraços se situen durant el viatge es pot triar, o bé en la posició de rectes o corbats, aquesta última que asseguren a l'usuari  quedar abraçat per els reposabraços  dotant-li de seguretat addicional. En casos en què es necessiti una transferència lateral, per exemple des d'una cadira de rodes, es pot optar per sol·licitar a l'obertura total dels reposabraços per facilitar la transferència.

Els reposabraços es proveeixen amb tots els controls necessaris per al seu funcionament, des del joystick (palanca) integrat i escamotejable, els botons de plegat i desplegat de seient i reposapeus, el botó de parada d'emergència, el botó de trucada telefònica i el de baixada d'emergència. Addicionalment va proveït del cinturó de seguretat dissenyat per funcionar amb una sola mà.

Exclusiu disseny amb reposapeus vinculat al seient, aquesta característica de sèrie, proveeix d'una posició còmoda de les extremitats evitant l'excessiu doblegat de genolls. El reposapeus  antilliscant, pot sol·licitar-se amb una dimensió més compacta. El seu plegat és fàcil des del reposabraços manual o automàticament.

La nostra exclusiva tecnologia ASL permet que Flow X giri i estigui perfectament anivellat mentre està en moviment. Gràcies a la rotació durant el trajecte, vostè està sempre en la posició més segura i còmoda. El seient està sempre en la posició correcta per entrar i sortir de forma segura. El Flow X gira durant el trajecte, el que facilita i agilitza l'entrada i sortida tant a la part superior com en la inferior de l'escala. Tant a la part inferior com a la superior de les escales, el seient pot girar cap al costat contrari a el de les escales perquè pugui seure i incorporar-se de forma segura del pujaescales.

Treballem sense descans per proporcionar-li seguretat, comoditat i estalvi de temps. La tecnologia ASL funciona mentre el pujaescales està en moviment. Aquesta opció permet evitar parades addicionals i moviments giratoris al inici, durant i al final del recorregut, estalviant temps i proporcionant seguretat i comoditat addicional. El pujaescales realment es desplaça amb fluïdesa.

Rail intern o extern de les escales més inclinades i estretes. Fins i tot en els casos en què l'escala és estreta i molt inclinada, el Flow X pot instal·lar-se més a prop de l'esglaó i a qualsevol costat de l'escala. El seu pujaescales estarà més recollit i la seva escala seguirà sent accessible per a altres membres de la família a casa. Tecnologia única que només es pot trobar amb Flow X. El seu benestar és important per a nosaltres. Quan triï la tecnologia ASL, el reposapeus gira amb el seient per assegurar que les cames i els peus es mantenen en una posició natural i còmoda, alleujant qualsevol tensió addicional sobre les seves articulacions.

Motor d'última generació potent i silenciós

Motor d'última generació potent i silenciós

Capacitat màxima de càrrega 125kgs. Sistema d'accionament cremallera i pinyó amb motor de tracció de 350W silenciós 67dBA. Velocitat variable amb màxima de 0.15 m/s amb arrencades i parades suaus.

Motor horitzontal de 350W per mantenir en tot moment el seient anivellat encara que hi hagi qualsevol canvi de pendent de rail, amb sistema de seguretat que recalcula el nivell constantment parant el sistema en cas de marge d'error superior a 2 graus d'inclinació de seient.

Subministrament d'electricitat al motor per bateries (2x12V 7Ah 24Vcc) Durada aprox. 4-5 anys. Requereix una presa de tensió de xarxa: 230Vca, 0,35 A.

Autonomia en cas d'interrupció de subministrament elèctric de 15 recorreguts d'una planta.

Controlada per joystick i comandaments a distància

Funcionament des de la cadira mitjançant un joystick ergonòmic que es plega i oculta al reposabraços.

Comandaments de planta a distància per ràdio 866Mhz. (Sense fils), funcionament mitjançant botons de tipus pressió mantinguda. En el cas de adquirir el plegat del seient automàtic els comandaments van proveïts també dels botons de plegat i desplegat.

Augmentem més encara les exigents mesures de seguretat

Augmentem més encara les exigents mesures de seguretat

Cinturó de seguretat retràctil mitjançant cordat amb una sola mà.

El seient està dotat d'un sistema de seguretat electrònic per sensor òptic anti-obstrucció que en cas de trobar algun obstacle en el recorregut s'activa detenint la màquina i evitant accidents.

Sistema limitador de velocitat. Sistema paracaigudes per falcament.

Sistema acústic d'avís de falta d'alimentació elèctrica.

Sistema de baixada d'emergència des del mateix reposabraços prement un botó.

Parada d'emergència prement un botó.

Avís lumínic i acústic de qualsevol anomalia.

Sistema telefònic integrat * amb execució de trucada des de la posició d'assegut programable a 3 números.

Certificacions i homologacions: Directiva de Màquines 2006/42 / CE i EN 81-40, OHSAS *

*Dispositiu opcional.

Amb tota la garantia de redLift

Amb tota la garantia de RedLift

3 anys totals de peces, mà d'obra i desplaçaments i opcionalment garantía indefinida de recanvis si ho sol·licita en l’adquisició, condicionat a contractar-nos la revisió anual bàsica o qualsevol altre pla de manteniment del pujaescales.

Vol veure algunes de les instal·lacions que hem realitzat?

Visiti la nostra galeria de referencies