Permet l'accés a espais molt reduïts

La MINI FLY és una grua compacta, de dimensions molt reduïdes, amb un ample total de tan sols 52 cm el que facilita l'accés a espais molt reduïts. Incorpora quatre rodes a la part davantera i dues rodes de major grandària amb frens a la part posterior, de manera que el cuidador aconseguirà una millor maniobrabilitat.

És una grua de grans prestacions, com les de grans dimensions, però amb dimensions reduïdes. Suporta un pes màxim de 160 kg i gràcies al disseny del pal augmenta l'espai entre la persona i el motor de la grua, alhora que permet un accés còmode al pacient quan cal elevar-lo del llit.

Permet recollir els pacients des del terra.

Elevació màxima fins a 163 cm del terra.

Plegable, facilita el transport i emmagatzematge

L'alçada entre les potes de la grua i el terra és de 8 cm de manera que és fàcil accedir sota de butaques, butaques o llits que estiguin a molt poca distància del terra.

La caixa de control disposa d'una pantalla LCD en la qual indica els cicles d'ús i el nivell de càrrega de les bateries. També incorpora un sistema de protecció de sobrecàrrega, per no superar el pes màxim de seguretat. Es pot programar la funció d'aturada i arrencada suau per a aquell tipus de pacients que necessiten una cura especial a l'hora de l'elevació i el descens.

Demani més informació sense compromís

Contacti amb
els nostres experts

Descarreguis el folletó informatiu

Descarregar

Taula de mides i models

Model Ample Total Fondo total Rang d'obertura Rang d'elevació Alçada potes

AD915

52 cm 100 cm 52 a 80 cm 53 a 163 cm 8cm